HYDERABAD

Efter 17 långa timmar på en buss på Mumbai Highway anlände vi tillslut till Hyderabad. Anledningen till att vi åkte till denna stad var för att äntligen få träffa Chetna Organic, organisationen som vi hade telefonterrat i två månader i hopp om att få besöka deras verksamhet. Tillslut fick vi alltså äntligen tag på dem och mötena handlade om planering inför kommande vecka, då vi skulle påbörja våra intervjuer med deras bomullsodlare i Odisha. 

Utöver möten med Chetna Organic har vi även försökt turista i Hyderabad. Vi besökte bland annat templet Birla Mandir, men då vägen från skohyllan upp till templet var alldeles för lång och varm för våra fötter fick vi nöja oss med att betrakta det på avstånd, med skorna på. Nästa stopp: Bhawanipatna, en stad med endast 80 000 invånare i en av Indiens minst utvecklade stater.